Welkom

Schoonheidssalon

In de schoonheidssalon kunt u terecht voor diverse behandelingen. Voor het epileren en verven van u wenkbrauwen maar ook voor een make-up advies, huidverzorgings advies en lash lift bent u hier aan het goede adres. Wij geloven in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid en natuur centraal. Daarom kiezen wij bewust voor pure producten zonder toevoegingen en zijn uiteraard dierproefvrij.

IK SKIN PERFECTION

IK Skin Perfection is een innovatief cosmeticamerk met hoogwaardige huid verbeterende producten die zacht zijn voor de gevoelige huid en daadkrachtig werken bij elk denkbaar huidprobleem. Ik Skin Perfection bevat geen geur- en kleurstoffen en is samengesteld uit pure groene cosmeceuticals.

Alle verpakkingen van IK zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen.

95% OF YOUR SELFIE IS YOUR SKIN

GOLDEN ROSE

Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking, weet Golden Rose Cosmetics zich duidelijk te onderscheiden.

Naast de prijs en goede kwaliteit van zijn product hecht Golden Rose Cosmetics ook veel waarde aan de gezondheid.
De producten zijn dierproef vrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform van de strenge normen van de Europese Unie.

De producten van Golden Rose Cosmetics zijn zeer aangenaam bij mensen die snel last hebben van allergische reacties.

√ Hoge kwaliteit
√ Dierproefvrij
√ Hypoallergeen
√ Betaalbare prijzen