Welkom

Nagelstudio

In de Nagelstudio wordt er gewerkt met acryl of gel. U kunt kiezen voor kunstnagels, gel lak, babyboom, french manicure, glitters, alleen een kleur of een leuke nail art!

Voordat de behandeling start volgt er eerst een korte intake waarin we de conditie van de eigen nagel bespreken. Naderhand daarvan stellen we een behandeling samen wat bij u en uw wensen past. Is dat alleen een manicure? Geen probleem, u krijgt uitgebreid advies over hoe u het beste uw handen en nagels kunt verzorgen.

Wij werken met het purex afzuigsysteem, het beste afzuigsysteem in de nagel wereld. Geen stof en vervelende geuren in de salon. Goed voor mijn gezondheid, prettig voor u als klant.

Net als kwaliteit en perfectie hebben wij higiëne hoog in het vaandel. Daarom krijgt iedere klant een eigen vijlenset die wij vervolgens bewaren om weer te gebruiken bij een eventuele vervolg afspraak. Wilt u de vijl mee naar huis? Geen probleem, dan verzoeken wij u om de vijl te bewaren en weer mee te nemen naar de eerst volgende afspraak.

Purex nageltafel met geur en stofafzuiging.
Diverse nail art mogelijkheden

LIFE IS NOT PERFECT, BUT YOUR NAILS CAN BE.